2024-03-28 | 10:49:19 England
Onne.eu
ID:

Spausdinimo paslaugos BG

    Приятели

Sprendimas: donato.lt
Reklama internete



 

Ðондон леÑиÑе ÑакÑиÑа
Надежден, бърз и ефективен услуги до и от летище Гатвик, Станстед, Лутон и Хитроу.

Транспорт
Cheap Coach, Bus Hire
Viceroy Coaches - The prefect place to find low cost coach hire options anywhere in Essex. If you have a special occasion coming up and you would love to be able to hire a coach to add a stylish finishing touch, you need to contact us here at Viceroy Coaches right now for an affordable coach hire quote.

Транспорт
Уеб дизайн, изÑабоÑка на ÑайÑ
Създаване на уеб сайт, който включва уеб хостинг, домейн, кошница за пазаруване, автоматичен превод, избор на дизайн, seo оптимизация на уеб сайт.

Други

Набираме складови работници за дрехи-мъже и жени

 
ID: 152369
Език на обявата: Български
Сфера на дейност: Ферми, земеделие
Работен опит:
Описание на обявата: Набираме складови работници за работа в складове за дрехи в района на Бирмингам, Манчестър и Ливърпул. За мъже и жени с добро комуникативно ниво на английски език. Работата , пакетиране, опаковане, и други задачи, свързани с дейността на склада. Има норми, които трябва да се изпълняват на час според зададената работа.Всеки един кандидат ще премине интервю на английски език. Работи се на смени по 12ч -дневна и нощна. Минимум на седмица се правят 38-40 часа. Заплащане на час 8, 35 до 12.00GBP след 20 седмица 8, 45. Настаняване 65-85 GBP на седмица. При пристигане се предплаща наем за 2 седмици и такса към агенцията за настаняване Организиране на посрещане на летището.При пристигане преминавате през кратко интервю и полагате тестове по английски език, след успешното им преминаване бивате назначен на работа. Кандидатствайте като ни изпратите автобиография на английски език на имейл.РАЗХОДИТЕ ПО ЗАМИНАВАНЕТО СА ЗА СМЕТКА НА КАНДИДАТА.!
Цена: 150
За контакт:
deiw nikolov
0886382834
deividnikolov78@gmail.com
Набираме складови работници за дрехи-мъже и жениНабираме складови работници за дрехи-мъже и жени

Коментари 

 
#1 ИЗМАМА 2019-05-08 10:04
ИЗМАМА.ПАЗЕТЕ СЕ.Нов телефон.Стар-0892354306 изпишете го в"GOOGLE"и ще узнаете колко много хора са Измамили тези Измамници.
Цитиране
 

Добави коментар

Защитен код
Обнови


Coach hire Cambridge London Essex EN
 
 

Onne.eu
Бележка: редакцията не носи отговорност за съдържанието на обявите © 2012 Onne.eu. Всички права запазени