2024-03-28 | 18:51:33 England
Onne.eu
ID:

Tinklapiu kurimas BG

    Приятели

Sprendimas: donato.lt
Reklama internete



 

Cheap Coach, Bus Hire
Viceroy Coaches - The prefect place to find low cost coach hire options anywhere in Essex. If you have a special occasion coming up and you would love to be able to hire a coach to add a stylish finishing touch, you need to contact us here at Viceroy Coaches right now for an affordable coach hire quote.

Транспорт
ÐеÑаÑни ÑÑлÑги
Печатна реклама - визитки, бланки, папки, покани, листовки, брошури, плакати.

Други
Ðондон леÑиÑе ÑакÑиÑа
Надежден, бърз и ефективен услуги до и от летище Гатвик, Станстед, Лутон и Хитроу.

Транспорт

Складове и Фабрики -Англия

 
ID: 156795
Език на обявата: Български
Сфера на дейност: Ферми, земеделие
Работен опит:
Описание на обявата: Нови места за складови работници в Големи Складове и фабрики във Англия и Шотландия За мъже жени със и без говоримо ниво на английски език. Работен процес Събиране на поръчки, пакетиране и палетиране. понякога работната среда да е в хладилни помещения . Настаняване Настаняването е за ваша сметка в къщи в района на местоработата ви , като наемите стартират от 60 брит, паунда седмично . Къщите са оборудвани с всички уреди за едно домакинство . Изисквания Всички кандидати ще преминат предварително интервю Всички кандидати ще преминат кратък тест на английски език преди да им бъде предложена работна позиция. Предишен опит в склад не е задължителен . Заплащане започва от 8.22 час до 12.80 час. с включени отпуски. Кандидатстване Кандидатите преминали успешно теста не дължат никакви такси и комисионни на фирмата по осигуряване на работната позиция . Работата е подходяща и за хора в Англия или с възможност за отпътуване веднага!
Цена: 100
За контакт:
Deiwid
0886382834
deividnikolov78@gmail.com
Складове и Фабрики -Англия

Коментари 

 
#2 ИЗМАМИ 2019-12-23 13:50
ИЗМАМА.Кратък тест не се издържа,а се заплаща.РЕКЕТ.ПАЗЕТЕ СЕ.Англия Излиза от Евро съюза.Много ВНИМАВАЙТЕ ДА НЕ ИЗГОРИТЕ С ПАРИ.
Цитиране
 
 
#1 ИЗМАМИ 2019-11-17 13:09
ИЗМАМА!ПАЗЕТЕ СЕ!Изпишете телефона в"GOOGLE"и ще разберете колко много са Измамени от тези Измамници.Англия излиза от Евро съюза.ВНИМАВАЙТЕ!
Цитиране
 

Добави коментар

Защитен код
Обнови


Coach hire Cambridge London Essex EN
 
 

Onne.eu
Бележка: редакцията не носи отговорност за съдържанието на обявите © 2012 Onne.eu. Всички права запазени