2024-03-28 | 16:42:35 England
Onne.eu
ID:

Spausdinimo paslaugos BG

    Приятели

Sprendimas: donato.lt
Reklama internete



 

ÐеÑаÑни ÑÑлÑги
Печатна реклама - визитки, бланки, папки, покани, листовки, брошури, плакати.

Други
Cheap Coach, Bus Hire
Viceroy Coaches - The prefect place to find low cost coach hire options anywhere in Essex. If you have a special occasion coming up and you would love to be able to hire a coach to add a stylish finishing touch, you need to contact us here at Viceroy Coaches right now for an affordable coach hire quote.

Транспорт
Уеб дизайн, изÑабоÑка на ÑайÑ
Създаване на уеб сайт, който включва уеб хостинг, домейн, кошница за пазаруване, автоматичен превод, избор на дизайн, seo оптимизация на уеб сайт.

Други

TРАНС ЮНИОН МОТОР ООД - директен вносител на резервни части

 
ID: 154702
Език на обявата: Български
Действие: Продава
Описание на обявата: TРАНС ЮНИОН МОТОР ООД - директен вносител на оригинални резервни части за MERCEDES, MAN, VOLVO, DAF, SCANIA, IVECO, BOVA, SETRA и дуги.
TРАНС ЮНИОН МОТОР ООД е специализирана българо-гръцка фирма за внос и дистрибуция на резервни части за лекотоварни и товарни автомобили, ремаркета, полуремаркета, селскостопански машини и строителна техника. Ние сме директен вносител на оригинални резервни части за MERCEDES, MAN, VOLVO, DAF, SCANIA, IVECO, BOVA, SETRA и дуги.
Контактуваме с водещи световни фирми, производители и дистрибутори на резервни части от Холандия, Германия, Италия, Белгия, Унгария и много други.
Като услуги извършваме ремонт, изкупуване и замяна на скоростни кутии, диференциали и кардани в специализирани сервизи в Гърция.
Предлагаме на склад резервни части и оборудване на автомобили с марките MERCEDES, MAN, VOLVO, DAF, SCANIA, IVECO, EVOBUS, NEOPLAN. Всички части, които предлагаме са придружении със сертификати за качество и произход и одобрени гаранционни условия от производителя.
Ежедневно се стремим да наложим по-високи стандарти в работата си с вас, като постоянно обогатяваме предлаганата гама от части с нови актуални продукти, търсим най-изгодната цена и се опитваме да предложим най-качественото обслужване. Предлагаме гъвкава система на доставките, изпълняваме специални поръчки.
Имаме магазини в София и Плевен, а складовите ни бази са разположени в България и Гърция.
Цена:
За контакт:
TРАНС ЮНИОН МОТОР ООД
02/483 40 81
transunmotor@gmail.com
1000 Карта
transunionmotor.com
TРАНС ЮНИОН МОТОР ООД - директен вносител на резервни части

Добави коментар

Защитен код
Обнови


Coach hire Cambridge London Essex EN
 
 

Onne.eu
Бележка: редакцията не носи отговорност за съдържанието на обявите © 2012 Onne.eu. Всички права запазени