2024-03-29 | 12:18:15 England
Onne.eu
ID:

Tinklapiu kurimas BG

    Приятели

Sprendimas: donato.lt
Reklama internete



 

Cheap Coach, Bus Hire
Viceroy Coaches - The prefect place to find low cost coach hire options anywhere in Essex. If you have a special occasion coming up and you would love to be able to hire a coach to add a stylish finishing touch, you need to contact us here at Viceroy Coaches right now for an affordable coach hire quote.

Транспорт
Уеб дизайн, изÑабоÑка на ÑайÑ
Създаване на уеб сайт, който включва уеб хостинг, домейн, кошница за пазаруване, автоматичен превод, избор на дизайн, seo оптимизация на уеб сайт.

Други
ÐеÑаÑни ÑÑлÑги
Печатна реклама - визитки, бланки, папки, покани, листовки, брошури, плакати.

Други

Термолифтинг на лице в салон Pretty Lab

 
ID: 158381
Език на обявата: Български
Действие: Продава
Описание на обявата: Термолифтинг (тип Thermage) е най-модерен метод, специално предназначен за да помогне на застаряващата кожа да възвърне бившата си младост и еластичност без хирургическа намеса. Този метод се основава на въздействие на фракционно радиочестотно излъчване, имащо определени параметри. Енергията на излъчване прониква под кожата (до 5 мм), в резултат на което в третираната зона вътре в тялото се повишава температурата, а това кара намиращите се под кожата колагенови влакна, осигуряващи еластичността, да се уплътняват и стягат, а също се образуват нови колагенови влакна, еластин и хиалуронова киселина. Този ефект почти веднага Ви позволява да се насладите на стегната кожата още след първата процедура. Бъдете съвършени!
Повече информация можете да получите на тел. 0885 108502 и https://prettylab.bg/termolifting-lice Необходимо е предварително записване на час. Салон Pretty Lab София, ул. Оборище 86 до МОЛ Сердика.
Цена: 70
За контакт:
Pretty Lab
+359885108502
prettylabbg@gmail.com
1505 Карта
Център
prettylab.bg/termolifting-lice
Термолифтинг на лице в салон Pretty Lab

Добави коментар

Защитен код
Обнови


Coach hire Cambridge London Essex EN
 
 

Onne.eu
Бележка: редакцията не носи отговорност за съдържанието на обявите © 2012 Onne.eu. Всички права запазени