2024-04-18 | 18:24:16 England
Onne.eu

Spausdinimo paslaugos SK

    Friends

Sprendimas: donato.lt
Reklama internete



 

TlaÄové služby
Polygrafické a grafické služby - vizitky, hlavičkové papiere, letáky, plagáty.

Ostatné
London Airport Transfers
London Airport Transfers to Gatwick, Stansted, Heathrow & Luton.

Doprava
Cheap Coach, Bus Hire
Viceroy Coaches - The prefect place to find low cost coach hire options anywhere in Essex. If you have a special occasion coming up and you would love to be able to hire a coach to add a stylish finishing touch, you need to contact us here at Viceroy Coaches right now for an affordable coach hire quote.

Doprava

POLYTRON EP-2 - Lithiový mazací tuk - (+385°C / -50°C) stupň

 
ID: 157416
Jazyk inzerátu: Slovenský
Čin: Predáva
Popis: Lithiový mazací tuk POLYTRON EP–2 – vědecký průlom v oblasti mikrotechnologie mazání, je projektován pro provoz v nejnáročnějších podmínkách - brusný prach, bahno a vlhkost. Výsledkem jeho aplikace je drastické snížení přímých investic a nákladů na údržbu. Mazací tuk POLYTRON EP–2 dosáhl pozoruhodných úspěchů téměř ve všech komerčních a průmyslových aplikacích. Obsahuje vědecky navržený vzorec, který zpracovává třecí kovové povrchy, proměňuje je v „hladké“ a odolné proti opotřebení, výsledkem je drastické SNÍŽENÍ TŘENÍ a odstranění OPOTŘEBENÍ až o 95%. Prodlužuje servisní intervaly 2 až 4krát. Zdvojnásobuje nebo ztrojnásobuje doba životnosti zařízení. Chrání před rzi a korozi. Maže v širokém rozsahu teplot a snižuje spotřebu energie. Hlavní použití: automobily, zemědělské a stavební stroje, těžká nákladní vozidla, důlní zařízení, mořská plavidla, zemní stroje, chemický průmysl, vlaky, kolová ložiska, podvozky, pružnice, kluzáky, vodítka, kolejnice, řetězy, šrouby, ozubená kola, ozubnice, kuželové pastorky aj. Mazání v běžné a intenzivní pracovní zátěži. Bod zkapalnění 385 stupňů, bod mrznutí –50 stupňů, vodovzdornost výborná.
Website: https://www.polytronmtc.com

ТАГОВЕ: lithiový mazací tuk, tuk mazací lithiový, mazací tuk lithium 2ep, lithiové mazivo ep2, lithiové mazivo, maziva ep2, univerzální lithiové mazivo ep2, víceúčelové lithiové mazivo ep2, polytron ep-2, polytron
Lithiový mazací tuk POLYTRON EP–2 – vědecký průlom v oblasti mikrotechnologie mazání, je projektován pro provoz v nejnáročnějších podmínkách - brusný prach, bahno a vlhkost. Bod zkapalnění 385 stupňů, bod mrznutí –50 stupňů, vodovzdornost výborná.

Všeobecná použití:

• Zvyšuje životnost zařízení
• Snižuje spotřebu energie
• Vytěsňuje vlhkost
• Chrání proti rzi a odstraňuje korozi
• Snižuje tření, opotřebení, provozní teploty
• Prodlužuje servisní intervaly
• Efektivní pro široký rozsah teplot
• Poskytuje dočasnou ochranu v případě ztráty mazacího tuku

Specifikace:

• Typ základu: lithiový komplex
• N.L.G.I. No.: 2
• Teplota kondenzace: +385ºC
• Vodovzdornost: výborná
• Teplota mrznutí: -50ºC

Lithiový mazací tuk POLYTRON EP-2 má výbornou kvalitu, je multifunkční, určený pro široký rozsah teplotních amplitud. Je vyroben z komplexu lithiových mýdel, kvalitních ropových základových olejů, na bázi vědecky navrženého POLYTRON antifrikčního vzorce a z jiných přísad, které vytvářejí jeho významné vlastnosti. Je vynikající mazací materiál pro ložiska automobilových kol a pro podvozky, doporučuje se také i pro všechny druhy ložiskových komponentů, převodovek a spojek v průmyslových a komerčních aplikacích. Může být používán v elektromotorech NEMA izolační třídy, typů A a B.

Popis:

Lithiový mazací tuk POLYTRON EP-2 je formulován na bázi vysoce kvalitních ropových základových olejů a komplexu lithiových mýdel. Přirozená oxidační stabilita tohoto vzorce je posílena účinnými inhibitory oxidace.
Vzhledem ke svým vynikajícím vlastnostem, maza
Cena: 10
POLYTRON EP-2 - Lithiový mazací tuk - (+385°C / -50°C) stupňPOLYTRON EP-2 - Lithiový mazací tuk - (+385°C / -50°C) stupňPOLYTRON EP-2 - Lithiový mazací tuk - (+385°C / -50°C) stupňPOLYTRON EP-2 - Lithiový mazací tuk - (+385°C / -50°C) stupň

Pridať komentár

Bezpečnostný kód
Obnoviť


Coach hire Cambridge London Essex EN
 
 

Onne.eu
Poznamka: redakcia nezodpovedá za obsahovú časť zverejnených inzercií © 2012 Onne.eu. Všetky práva vyhradené