2024-04-20 | 06:37:07 England
Onne.eu

Tinklapiu kurimas SK

    Friends

Sprendimas: donato.lt
Reklama internete



 

London Airport Transfers
London Airport Transfers to Gatwick, Stansted, Heathrow & Luton.

Doprava
TlaÄové služby
Polygrafické a grafické služby - vizitky, hlavičkové papiere, letáky, plagáty.

Ostatné
Cheap Coach, Bus Hire
Viceroy Coaches - The prefect place to find low cost coach hire options anywhere in Essex. If you have a special occasion coming up and you would love to be able to hire a coach to add a stylish finishing touch, you need to contact us here at Viceroy Coaches right now for an affordable coach hire quote.

Doprava

POLYTRON MTC - Koncentrát pro obrábění kovu (Přísada do olej

 
ID: 157413
Jazyk inzerátu: Slovenský
Čin: Predáva
Popis: Koncentrát pro obrábění kovu POLYTRON MTC (Přísada do oleje POLYTRON MTC) je dokonalý zesilovač maziva – vědecký průlom v oblasti mikrotechnologie mazání. Jeho vědecky navržený vzorec poskytuje možnost pokrýt všechny kovové povrchy odolnou proti opotřebení mikrovrstvou, která snižuje drasticky opotřebení a tření a poskytuje plnou ochranu motoru při nastartování za nízkých teplot.
Výrazně zvětšuje životnost motoru, zvyšuje kompresi a šetří výdaje za palivo.
Vede k nižší výměně tepla za provozního stavu motoru a k nižší hladině hluku.
Snižuje spotřebu oleje a vylučování znečišťujících látek.
Chrání motor v případě ztráty oleje nebo chladicí kapaliny.
100% na bázi ropy, neobsahuje pevné částice, které vytvářejí škodlivé usazeniny.
Kompatibilní se všemi typy motorových olejů.
Doporučuje se pro všechny benzínové a dieselové motory, elektrické generátory, stroje pro zemní práce a pro jakákoliv jiná zařízení, poháněna dvoudobými motory.
Dále se doporučuje k použití v hydraulických systémech, transmisích, převodovkách, diferenciálech, ložiskách a ložiskových kompozicích, silničních technických zařízeních, zemědělských strojích, důlních a železničních zařízeních, vrtných zařízeních, ropných studnách, studnách na pitnou vodu a obráběcích strojích.
Website: https://www.polytronmtc.com

ТАГОВЕ: polytron mtc, přísada do oleje polytron mtc, oleje aditiva polytron mtc, aditiva do oleje, přísada do oleje, aditiva do maziv, automobilová aditiva a maziva, aditiva do motorového oleje, aditiva a přísady do oleje, přísady do motorových olejů, přísady do motorového oleje, polytron
Koncentrát pro obrábění kovu POLYTRON MTC (Přísada do oleje POLYTRON MTC) je dokonalý zesilovač maziva – vědecký průlom v oblasti mikrotechnologie mazání.
Zvětšuje životnost motoru, zvyšuje kompresi a šetří výdaje za palivo.
Vede k nižší výměně tepla za provozního stavu motoru a k nižší hladině hluku.
Snižuje spotřebu oleje a vylučování znečišťujících látek.
Chrání motor v případě ztráty oleje nebo chladicí kapaliny.

POLYTRON MTC Koncentrát pro obrábění kovu je unikátní, na bázi ropné směsi, vzorec, který je kompatibilní se všemi typy motorových olejů, převodových olejů a jiných maziv.

POLYTRON MTC je dokonalý zesilovač maziv, který pokrývá všechny kovové povrchy ionizovanou mikrovrstvou, skládající se z ropných molekul a která chemicko-metalurgickým procesem vytváří (z původního kovu) trvanlivou a bezvadnou kovovou mikrovrstvu, tímto silně zvyšuje odolnost materiálu proti: opotřebování, extremním tlakům a mimořádným teplotám. Kovové povrchy zůstávají mazány po celou dobu, což umožňuje okamžité mazání ještě při zapalování motoru. Tření a opotřebení se podstatně snižují, což má za následek maximální životnost zařízení, dobrý výkon a úsporu spotřeby paliva.

POLYTRON MTC neobsahuje plastové částice a/nebo P.T.F.E. pryskyřice (poly-tetra-fluor-ethylen, více známý jako Teflon). Neobsahuje molybden, disulfid nebo jiné potenciálně toxické a nebezpečné pro životní pro
Cena: 25
POLYTRON MTC - Koncentrát pro obrábění kovu (Přísada do olejPOLYTRON MTC - Koncentrát pro obrábění kovu (Přísada do olejPOLYTRON MTC - Koncentrát pro obrábění kovu (Přísada do olejPOLYTRON MTC - Koncentrát pro obrábění kovu (Přísada do olej

Pridať komentár

Bezpečnostný kód
Obnoviť


Coach hire Cambridge London Essex EN
 
 

Onne.eu
Poznamka: redakcia nezodpovedá za obsahovú časť zverejnených inzercií © 2012 Onne.eu. Všetky práva vyhradené